piatok 6. mája 2011

Prečo študovať MBA práve na OUBS časť.3 ?

AKREDITÁCIE
The Open University Business School patrí medzi necelé 1% svetových manažérskych škôl, ktoré majú všetky tri kľúčové akreditácie, čo znamená, že štúdijný program, spôsob výučby a systém riadenia kvality vyhovuje európskym i americkým požiadavkám na špičkovú manažérsku školu.

Akreditácia AAC SB: Boli sme exkluzívne prvou ,,open learning,, školou, ktorá dostala medzinárodnú akreditáciu ASSOCIATION TO ADVANCE COLLEGIATE SCHOOLS OF BUSINESS /AACSB/. Táto akreditácia je udelená tým školám, ktoré poskytujú široké štandardy kvality podporené obchodnou a akademickou komunitou. Medzi akreditované patrí HARVARD, LONDON BUSINESS SCHOOL, DARTMOUTH COLLEGE a STANFORD UNIVERSITY.

Akreditácia EQUIS: Získali sme prestížnu EQUIS - EUROPEAN QUALITY IMPROVEMENT SYSTEM udelenú Európskou nadáciou pre rozvoj manažmentu, Európskeho fóra pre informácie, výskum, budovanie sietí a najlepšiu prax pre rozvoj manažmentu. EQUIS je medzinárodný štandard pre preverovanie a akreditáciu inštitúcií vyššieho vzdelania v manažmente a obchodnej administrácie. Ďalší držitelia EQUIS sú HEC škola manažmentu v Paríži, IESE BUSINESS SCHOOL a JUDGE BUSINESS SCHOOL v CAMBRIDGE.

Akreditácia AMBA: Nezávislá akreditačná asociácia MBA poskytuje našim MBA a MPA programom uznanie na medzinárodnom trhu. Táto organizácia je jedinečná tým, že zastupuje záujmy MBA študentov a absolventov, hlavných obchodných škôl a zamestnávateľov MBA. Ďalší akreditovaní sú: HENLEY MANAGEMENT COLEGE, CRANFIELD SCHOOL OF MANAGEMENT a LONDON BUSINESS SCHOOL.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára